طرز تهیه سالاد خیار و ذرت، یک غذای خوشمزه

در رفتن سالاد یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در جهان است که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود. اما بسیاری از آنها به دلیل موادی که دارند می توانند به عنوان غذای واقعی نیز استفاده شوند. سالادها از ترکیب سبزیجات مختلف به همراه چاشنی هایی مانند سرکه، سس، نمک، فلفل، لیمو، آب و … تهیه می شوند که معمولا سرد سرو می شوند و می توان غذاهای دیگری مانند تخم مرغ، لوبیا پخته و… گوشت، پنیر و … نیز به آنها اضافه می شود تا ارزش غذایی آنها افزایش یابد و به عنوان غذای واقعی نیز قابل سرو باشد.

سالاد خیار و ذرت یکی از انواع سالادهای سرد است که دستور پخت بسیار ساده ای دارد. کافی است کاهو، خیار و ذرت در خانه داشته باشید تا بتوانید این سالاد ساده و خوشمزه را تهیه کنید و در کنار وعده های غذایی واقعی از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه این مطلب دستور تهیه سالاد کاهو و ذرت تقدیم شما می شود.

مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد خیار و ذرت

کاهو: 1 عدد
خیار: 3 عدد
ذرت پخته یا کنسرو شده: 1 فنجان
маст хом зды я перчерб: 3 قاشق غذا
سیر: 1 دانه
آب سیب: نصف فنجان
جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: همچنین لازم است

نکات مربوط به مواد اولیه

ذرت

نکات مربوط به ذرت

ذرت یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین غلات غذایی است که در آشپزی کاربرد فراوانی دارد. از مغز ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ، خورش مرغ، خورش، پاستا، فینگرفود، سالاد آلوئه و ماکارونی و حتی ترشی استفاده می شود. ما معمولا ذرت را به صورت کنسرو شده از فروشگاه های مواد غذایی یا منجمد و نپخته از فروشگاه های سبزیجات می خریم. اگر از لپه خودتان برای تهیه ذرت استفاده می کنید، باید بدانید که بهترین لپه برای تهیه ذرت، لپه های معروف به ذرت مکزیکی است که در فروشگاه های مواد غذایی موجود است. بلال زرت MEXICAN دراید دران‌های رشت; شفاف و بسیار نرم و شیرین است که برای تهیه سالاد و استفاده در انواع غذاها مناسب است. دانه های این نوع ذرت به رنگ زرد روشن است و تیره نمی شود.

دستور تهیه سالاد خیار و ذرت

سالاد خیار و ذرت

1 پس از شستن خوب کاهو، آن را خرد کرده و در ظرف سالاد بریزید.
۲- خیارها را پوست بگیرید. سپس پوست آن را خرد کرده و سالاد را داخل کاسه بریزید.
3) حالا ذرت پخته یا کنسرو شده را به کاسه سالاد اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر از کنسرو ذرت استفاده می کنید، حتما کنسرو ذرت را بیست دقیقه بجوشانید. سپس در سالاد بریزید.
4) ماست را در ظرف دیگری بریزید و آبلیمو، جعفری خرد شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس سس را در ظرف سالاد بریزید و با کمک دو قاشق بزرگ همه مواد سالاد را خوب مخلوط کنید تا کاملا با سس آغشته شوند. سالاد هيار در زرت زرات سانتوم شما تشكيل سارو يست، نوش ژان.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم