صنعت گراز از اتاقهای گازی که در آن خوکها برای کشتار آماده میشوند، به عنوان «حیوانپسند»، «بدون استرس» و «بدون درد» استقبال میکنند. این امر خوبی خواهد بود، زیرا به طور متوسط در هر ثانیه چهار خوک در ایالات متحده ذبح می شود.
اما یک فعال کالیفرنیایی اخیراً شبانه به یک کشتارگاه یورش برد و دوربین های جاسوسی را در داخل یک اتاق گاز نصب کرد تا این روند ظاهراً انسانی را ضبط کند. ویدئوهای حاصل وحشتناک هستند: آنها خوکها را نشان میدهند که ناامیدانه جیغ میکشند، به اطراف میکوبند و نفس نفس میزنند تا در نهایت تسلیم شوند.
ریون دیربروک، فعال، گفت: «به همه دروغ گفته شده است. “این یک کلاهبرداری عظیم از مصرف کننده است.”
او ممکن است نکته ای داشته باشد. این اتاقهای گاز که از دی اکسید کربن برای بیهوش کردن خوکها استفاده میکنند، نشان میدهند که چگونه گیاهان گوشتی مدرن «حیواندوست» در سراسر آمریکای شمالی و اروپا اغلب گرازها را برای بریدن گلو آماده میکنند.
Deerbrook، عکاسی که با گروه حقوق حیوانات Direct Action Everywhere داوطلب می شود، سال ها تلاش می کرد تا چنین فیلمی را به دست آورد. سرانجام، اکتبر گذشته، با کمک داخلی، او موفق شد مخفیانه وارد یک کشتارگاه کالیفرنیا شود که متعلق به اسمیتفیلد فودز، شرکت بزرگ بسته بندی گوشت است.
شب بود و دیربروک گفت یونیفرم و نشان جعلی پوشیده است. او یک دریچه دسترسی را در کف باز کرد و از یک نردبان فلزی 26 فوتی تا کف اتاق گاز پایین آمد. دی اکسید کربن از هوا سنگین تر است، بنابراین محفظه های گاز در زیر زمین قرار دارند.
دیربروک سه دوربین جاسوسی نصب کرد و آنها را به یک نقطه داغ تلفن همراه که پشت سر گذاشت وصل کرد تا بتوانند فیلم را منتقل کنند. ورود به محفظه گاز خطرناک بود، و او گفت که تقریباً با وجود دی اکسید کربن باقیمانده بر او غلبه کرده بود، حتی اگر اتاق در حال کار نبود.
او گفت: «احساس تنگی نفس کردم و شروع به بلعیدن برای هوا کردم. «هرچقدر هم که سخت نفس میکشیدم، هوا نمیگرفتم. انگار نفسم حبس شده بود اما نبودم. من را با یک ترس اولیه پر کرد، مانند غرق شدن.»
وقتی کارخانه صبح شروع به کار کرد، او در اتاق ارزان هتل خود در همان نزدیکی نشست و فیلمهای زنده را که با تلفن همراهش وارد میشد تماشا کرد – و سپس گریه کرد.
او به یاد می آورد: “من به حمام رفتم و شروع به گریه کردم و بی اختیار می لرزیدم.” “من خیلی احساس درماندگی می کردم.”
Deerbrook و Direct Action ویدیوها را با مجله Wired به اشتراک گذاشتند و آنها را در یک وب سایت جدید به نام StopGasChambers.org قرار دادند.
صنعت گراز اصرار دارد که این روند انسانی است، بنابراین این کلیپ ویدیویی را تماشا کنید و خودتان تصمیم بگیرید. (احتیاط: فیلم گرافیکی است.)
چیزی که من را بیشتر آزار می دهد این است که به نظر نمی رسد این یک عملیات بد با تجهیزات معیوب باشد. در عوض، به نظر میرسد که این ویدئو نشان میدهد که چگونه گرازها به طور معمول در هر ثانیه در آمریکا و اروپا سلاخی میشوند.
مدیران اسمیتفیلد از مصاحبه امتناع کردند، اما در ایمیل های کوتاه شرکت ادعا نکرد که مشکلی پیش آمده است. در عوض، این شرکت بیانیه ای را منتشر کرد که می گوید خیره کننده دی اکسید کربن توسط وزارت کشاورزی و انجمن پزشکی دامپزشکی آمریکا به عنوان انسانی پذیرفته شده است.
گروه های صنعتی من را به جیسون مک آلیستر، رئیس شرکتی معرفی کردند که با تجارت کشاورزی در زمینه رفاه حیوانات کار می کند. او به من گفت که ویدئوها نشان میدهند که سیستم به درستی کار میکند و حیوانات را در 10 تا 17 ثانیه پس از تنفس در گاز بیهوش میکند. او گفت که آنچه که بعد از آن می بیند، تکان دادن غیرارادی پس از بیهوش شدن حیوانات است.
جیم رینولدز، دامپزشک حیوانات بزرگ و استاد دانشگاه علوم بهداشت غربی، به من گفت که کاملاً اشتباه است. وی گفت: این فیلم ها نشان می دهد که برخی خوک ها پس از قرار گرفتن در معرض گاز به مدت 40 ثانیه یا بیشتر در حال جیغ زدن و هوشیاری هستند.
جیم رینولدز به من گفت: «ظلم وحشتناکی به خوکهای داخل اتاقک بود. “این نقض قوانین فدرال است.”
رینولدز یکی از 90 دامپزشکی است که نامه سرگشادهای را امضا کرده است که میگوید روند نشان داده شده در ویدئوها احتمالاً قانون فدرال در مورد کشتار انسانی را نقض میکند.
یکی از نکات قابل قبول این صنعت این است که سایر روش های خیره کننده نیز ناقص هستند. برق گرفتگی که اغلب در کشتارگاه های کوچکتر استفاده می شود، با جدا کردن خوک ها هشدار می دهد و اپراتور ممکن است اشتباه کند.
مقامات صنعت من را به ویدئویی ارجاع دادند که توسط تمپل گراندین، متخصص کشتار دام در دانشگاه ایالتی کلرادو، تهیه شده بود، که خوکها را نشان میداد که آرام با آسانسور به داخل محفظه گاز میروند و بعد از چند دقیقه بیهوش بیرون میآیند.
اما گراندین به من گفت که ویدیوهای جدید اتاق گاز رنج غیرقابل قبولی را نشان میدهند – و این رنج احتمالاً نمونهای از آنچه در اتاقهای گاز میگذرد است. او گفت که اتاقهای گاز را در دانمارک دیده است که خوکها را به شکل انسانی کشتهاند، اما تفاوت آنها در ژنتیک خوکها و نحوه واکنش آنها به گاز است.
او گفت: «این قابل رفع است. “راه حل ژنتیک است.” او از صنعت خواست تا نژادهای گراز پرورش دهد که آنقدر از دی اکسید کربن رنج نمی برند اما به سادگی هوشیاری خود را از دست می دهند، که او اصرار داشت که امکان پذیر است.
این سؤالات در مورد کشتار به دنبال بحثهای پر سر و صدایی در مورد روشی است که مزارع کارخانهها خروسها را برای بیشتر عمر خود در جعبههای باریک حاملگی محبوس میکنند و حتی قادر به چرخیدن نیستند. دیوان عالی به زودی پرونده ای را در مورد حق کالیفرنیا برای تنظیم استفاده از جعبه های حاملگی در سایر ایالت ها بررسی خواهد کرد و به طور جداگانه دادگاهی به انجمن انسانی اجازه داد تا علیه اسمیتفیلد به دلیل ارائه نادرست به مصرف کنندگان درباره نحوه رفتار با خروس ها شکایت کند.
وقتی بچه بودم در مزرعه خانوادگی خود خوک بزرگ می کردم. (ما آنها را در حیاط حراج شهرستان فروختیم، و من نمیدانم چگونه آنها را سلاخی کردند.) خروسها باهوش بودند و شخصیتهای بسیار متمایز داشتند – در واقع، شخصیتهای قویتر از برخی از افرادی که من میشناسم. این یکی از دلایلی است که من گوشت خوک مزارع کارخانه را نمیخورم.
مزارع کوچکی مانند مزارع ما ناکارآمد بودند و در مقابل، تجارت مدرن خوک، شگفتی کارآمدی سرمایه داری است. پیروزی آن این است که گوشت فوقالعاده ارزانی به مصرفکنندگان میدهد: با توجه به تورم، بیکن اکنون ارزانتر از سال 1920 است.
اما به ویدیو نگاه کنید – یا گرازها را تصور کنید که بیشتر عمر خود را در جعبه ها محبوس کرده اند – و متوجه هزینه واقعی گوشت خوک خواهید شد.